Това съобщиха от МУ-Варна.

Днес, 10 юли 2020 г., в Медицинския колеж на МУ-Варна се провежда изпитът по моделиране за специалността „Зъботехник“. Минути преди началото на изпита в присъствието на директора на Дирекция „Учебна дейност“ проф. Албена Керековска и заместник-директора на Медицинския колеж ас. Николай Недев, един от кандидат-студентите изтегли следния модел: „Втори горен молар“ (седми горен).

Пет часа е времето, което ще имат кандидатите, за да направят изтегления модел на зъб.

Кандидатстудентските изпити в МУ-Варна се провеждат в присъствен формат и при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на министъра на здравеопазването.

Резултатите от изпита по моделиране за една от най-желаните специалности в Медицинския колеж на МУ-Варна ще бъдат обявени в събота на 11 юли 2020 г., а първо класиране – във вторник (14 юли 2020 г.). Общо 36 са местата, субсидирани от държавата, за които се борят явилите се кандидат-студенти.

Всички кандидат-студенти, които желаят да прегледат и идентифицират изпитните си работи, ще могат да го направят лично в Медицински колеж-Варна на 11 юли 2020 г. (събота) от 13:00 до 15:00 ч. и на 12 юли 2020 г. (неделя) от 09:00 до 11:00 ч., срещу представяне на документ за самоличност.

Снимка: МУ-Варна

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече