Очаквайте подробности от срещите в Здравен навигатор.

Националният симпозиум по ендокринология ще бъде на тема „Диабет нов подход в лечението“ и ще се проведе между 10-ти и 12-ти октомри в хотел Риу Хелиос, Слънчев бряг.

По същото време в гранд хотел „Приморец“, Бургас ще се състои VII-ма Националната конференция по неонатология с основна тема „Актуални проблеми в неонатологията“.

От утре до неделя, хотел Риу-Правец е домакин на Националния конгрес по хематология, на който предстои избор на нов председател и Управителен съвет на научното дружество по хематология.

Eхокардиографската конференция „Варна ехо 9” ще се проведе в периода 11-13 октомври 2019 г. в хотел „Интернационал“ на к.к. „Златни пясъци“, гр. Варна. Форумът е организиран от Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО”, със съдействието на Дружеството на кардиолозите в България и Медицински Университет-Варна. Това събитие има вече 17-годишна история и по традиция събира близо 300 кардиолози от страната с интерес в образната диагностика на сърдечните заболявания. Гост-лектори са изявени специалисти от Европа. Ще се представят и най-изявените български специалисти в областта на образната диагностика на сърдечносъдовите заболявания.

Takeda България организира първата Takeda GI Academy на 12 октомври (събота) в Гранд Хотел София. Целта на събитието е участниците да се запознаят с портфолиото на обединената компанията в областта на гастроентерологията. В програмата за включени лекции, свързани с новите тенденции при лечението на болест на Крон, както и оптималното лечение на улцерозния колит през 2020 година. Ще бъдат засегнати и дагностиката на перианални фистули, нов подход при хирургично лечение на CPAF и приложението на стволови клетки при CPAF.

„Остри респираторни заболявания. Сезон 2019/2020“ ще бъде основния акцент на предстоящата Евофарма Академия, която предстои в Разлог на 12-ти октомври.

Очаквайте интересни интервюта, статии и снимки от събитията през следващите седмици.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече