Ще се проведе от 9 до 11 май.

Форумът ще се състои в Интер Експо Център, гр. София, като успоредно с него върви и II-та Балканска среща „Ходило и глезен“. Събитието ще бъде отрито от председателя на „Българското дружество по хирургия на ходилото и глезена“ - доц. д-р Атанас Кацаров (на снимката).

Организаторите тазгодишното издание са направили събитие „две в едно“ - Национална конференция и Балканска среща. Предишните издания на двата форума се проведоха при значителен интерес. Регистрирани бяха повече от 350 делегати от 12 страни. Тази година са регистрирани делегати от 15 държави, а сесиите и изложбата ще се провеждат едновременно в 5 зали.

Програмата обръща специално внимание на най-новото в областта на ходилно-глезенната хирургия. Лекторите са над 40 специалисти от България, Германия, Румъния, Словения, Гърция, Турция, Русия, Хърватска, Белгия, Великобритания.

Новото тази година е - детска ортопедична сесия.

Специален гост на откриването ще бъде Негово Превъзходителство г-н Григорис Василоконстандакис, посланик на Република Гърция у нас.

Зоната „Ходило и глезен“ не е толкова добре позната в България, но за щастие набира все по-голяма популярност, както сред лекарите, така и сред пациентите, допълват инициаторите на събитието.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече