Специалистите вече имат достъп до новото издание в портала ни.

Имаме удоволствието да сме „заедно“ вече шеста поредна година, като от днес вече може да четете и първия брой на „Здравен Навигатор-Онкология“ за 2019 г.

Един от ключовите специалисти, с който ще Ви „срещнем“ е известният хирург – проф. Никола Владов, ръководител на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология във ВМА, който в интервю пред нас разказа какви са основните проблематични локализации при карциномите в областта, в която той работи. От интервюто с него ще научите и какво научно събитие предстои да събере на едно място хирурзи, онколози, радиолози и пр., за да коментират темата „Мултидисциплинарният подход при метастазите от колоректален карцином“.

От председателя на Клуб Млад Онколог – д-р Росица Кръстева ще имате възможност да разберете върху какво ще се фокусират младите медицински онколози през тази година по време на годишната им среща; както и за специалните им гост-лектори от Китай.

И още – от д-р Михаил Петров от Клиниката по неврохирургия на УМБАЛСМ „Пирогов“ ще научите повече за високотехнологичните методи при хирургично лечение на първични мозъчни тумори.

Ще Ви представим също така и отзиви от VII-та Национална конференция по Онкологична фармация, която се проведе от 22 до 24 февруари в София. А също и специализирани материали по темата от специалисти в областта, както и най-иновативните терапии при различни туморни локализации.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече