Годишното събитие се проведе при засилен интерес.

Около 500 делегати, над 70 лекции и презентации, и горещи дискусии. Това е равносметката на отминалата вече XXII Нацинонална гинекологична конференция, която се проведе от 21 до 24 март в Боровец.

Събитието събра на едно място най-добрите специалисти от областта на гинекологичните заболявания. Освен с атрактивно поднесени лекции и презентации, повечето от тях участваха активно и в дебатите, които се провеждаха почти след всяка тема. Чл.кор.проф. Горчев, проф. Николов, проф. Щерев, проф. Коларов, проф. Корновски, проф. Чакалова, проф. Иванов и мн. др. бяха сред най-изявените участници, с част от които Здравен навигатор ще ви срещне допълнително.


От ляво надясно: чл.кор.проф. Горчев и проф. Томов

Научната програма беше представена в 8 сесии: Доброкачествени заболявания и преканцерози на маточната шийка; Хирургично лечение на рак на маточната шийка; Ендоскопски оперативни техники и клинични случаи; Вулвовагинална патология в репродуктивна и менопаузална възраст; Ендоскопска хирургия при рак на маточната шийка с клинични случаи; Непавилно маточно кървене и терапевтични техники при статични гинекологични заболявания; Маточни и овариални неоплазми; и Вария.

Снимки: Здравен навигатор

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече